Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Gisteren had ik een gezellige workshop van 2 moeders met 3 dochters. Dus wilde ik een leuk kleinigheidje voor de dames maken ( doe ik altijd bij een workshop). Ik ben dus gaan zoeken in mijn opgeslagen items en kwam op dit doosje van Pootles van 5 jaar geleden. Het is maar een klein doosje maar groot genoeg voor 2 paaseitjes. Je kan 2 doosjes halen uit 1 velletje 6’bij 6″DSP. Omdat ik nog Daisy’s had liggen heb ik weer het Gingham Gala DSP gebruikt en het bijbehorende lint wat we tijdens SAB konden krijgen.

IMG_4309.JPG

Hoe maak je dit doosje: Eigenlijk heel simpel. Je snijdt je velletje DSP door de helft op 3″. Dan score je deze met de lange kant boven op 3″. Je legt je strookje met de korte kant in de trimmer en op de helft( 1 1/2″) zet je een klein potloodstreepje bovenaan en onderaan.

IMG_4340.JPG

Dan leg je dit streepje in de snij geul en de eerder gemaakte rillijn en scoort dan diagonaal.Doe dit ook aan de ander kant en de onderkant (2 keer). Dan heb je een grote ruit gemaakt.Dit was het moeilijkste stukje.

Vouw de vouwlijnen en het doosje vormt zichzelf. Pak nu een gaatjes tang, zorg dat de 2 buitenkanten mooi over de 2 binnenkanten vallen en pons een gaatje( door 2 lagen) en doe dit ook aan de andere kant.Haal nu een lintje er door heen, doe de snoepjes erin en knoop het lintje vast. Ik heb er de Daisy opgeplakt maar je kan er ook een tekstlabel op doen of een andere versiering.

Het ziet er zo gezellig uit. Ook leuk als tafelversiering bij een Diner, doe er dan bijvoorbeeld pepermuntjes in.

Stampin' Up!

 

Voor degene die het gemist hebben de Stampin’ Trimmer gaat helaas uit de collectie, dit omdat de fabrikant niet aan de kwaliteit eisen van Stampin’ Up! kan voldoen. Wil je nog mesjes bestellen geef dit gauw aan ons door. Op dit moment zijn de mesjes niet op voorraad maar zodra ze er zijn gaan we ze meteen bestellen. We hebben al een lijst gemaakt van klanten die ze willen dus mail ons en we zettten jou erbij.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s