Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: ik ben jarig!

Vandaag is het mijn verjaardag en ik heb mezelf een heel mooi kado gegeven: een nieuw logo. Superblij ben ik met wat Danny Siebers van Quarterback voor ons heeft ontworpen. Mandy en ik zijn bij hun langs gegaan en we hebben wat ideeen geopperd en dit is het eindresultaat geworden. Mensen die ons kennen herkennen meteen onze kettingen in het logo. De hartjes ketting die Pieter voor mij en Mandy heeft ontworpen. Zo mooi en zo ontzettend dierbaar dus heel toepasselijk dat dit ons Logo is geworden. De kleur was ook makkelijk: Bermuda Bay. Nog steeds mijn favoriete Stampin’ Up! kleur.

De nieuwe visite kaartjes zijn super mooi geworden en Mandy heeft onze website aangepast aan onze nieuwe huisstijl.

visitekaartje 2

visitekaartje

Mijn lieve Willem is ook aangestoken door het Stampin’ Up! virus. Kijk eens hoe mooi hij mijn kado heeft ingepakt en bestempeld . Zelfs de bloemen uitgeponst. Zo mooi dat ik het kado niet eens open wil maken haha.

IMG_4388.JPG

20110d83-49b8-4dbd-9f8b-67698f83512f (1)

En mijn lieve dochter Mandy verrastte mij met een zelfgemaakte slinger van Stampin’ Up! Geweldig! Ik ga lekker genieten van mijn speciale dag.

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s