Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag

Vandaag weer een weekoverzicht.

Gisteren had ik een geweldige verjaardag met de prachtige slinger gemaakt door Mandy.En het mooi ingepakte kado van Willem. Zo trots op hem dat hij dit zelf gemaakt , gestempeld en geponst heeft. En de mooie kaarten die ik van mijn teamgenootjes mocht ontvangen. Echte post is zoveel leuker!

Vandaag is ook dag 27 van de #stamperschallenge: Oranje. Dat was toch echt wel een uitdaging voor mij omdat ik niet zo vaak oranje kaarten maak. Ik heb een basis genomen van Pumpkin Pie cardstock. Daarboven een mat van Whisper White die ik heb ge-embossed met de prachtige Country Floral Dynamic Textured Impressions Embossing Folder( wat een naam he). Deze folder is echt de mooiste die ik ken en gelukkig gaat hij mee naar de nieuwe catalogus. Met mijn Stampin ‘ Blends heb ik het roosje ingekleutd en de blaadjes. Voor de tekst heb ik de Van Alles Wat stempelset gebruikt en met wat ponsen uitgeponst en opgeplakt met dimensionals. Helemaal blij met het eindresultaat.

Stampin' Up1

Fijne Koningsdag allemaal,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Over mij, Ponsen, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s