Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke maandag

Gisteren hebben we met vrienden 18 holes gelopen. Hartstikke leuk maar zwaar vermoeiend. Ik heb nu overal spierpijn, tja 57 geworden he Haha .

A51988D7-8671-4EB9-802B-6C382CEEC8C3

Bij de thee zaten hele grappige zakjes die vond ik zo leuk dat ik dacht dat kan ik ook maken.

Ik heb als basis een Petal Passion Memories and More kaartje gepakt en een stuk Twinkle Twinkle DSP van 9 1/2″ bij 9 1/2″. Die heb ik net zo gevouwen als de theeverpakking , en nu heb je een leuk kaartje in een envelop. Maar dan net even anders. Mooi ook dat je nu de andere kant van het DSP zo leuk ziet. Ook een idee om een giftcard of geld zo te verpakken en te geven.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:creatief, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s