Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag

Vandaag eindelijk een kaart kunnen maken die al een tijdje op mijn to do list stond .Een  kaart die ik ge-cased heb van Jennifer McGuire Pop-Up Shadow Box Card. Het is zo leuk om te maken. En leuk om te krijgen natuurlijk. Kaarten met beweging vind ik altijd leuk. Met de 2 sets Magical Mermaid en Sea of Textures (en de Under The Sea bijpassende dies): die zo mooi te combineren zijn maakte ik deze kijkdoosachtige kaart.

Zo leuk om een onderwater tafereeltje te maken. De mini visjes komen ook uit een Die: schattig toch. Je kunt het gewoon in een envelop versturen en als de ontvanger het eruit haalt popt het op. En als je aan de zijkantjes trekt beweegt de Zeemeermin.

Wil je deze kaart ook een keer maken, stuur ons dan een berichtje dan plannen we een workshop in. Of wij maken het voor jou.

Morgen is het 1 mei en dan kunnen we de Product Medley : Everything is Rosy bestellen.

everything rose

Wat is een product Medley hoor ik jullie al denken: dit is een geheel compleet pakket met stempels(18) bijpassende Dies ( 10), een pak 6’x 6″DSP papier ( 48 vellen), 8 vellen rose gold foil papier. Printed Die cuts en Rose Gold Die cuts, 60 embellishments,  2 soorten lint en Shimmer Paint. En dit alles voor: 97,00 euro.

Dit pakket is ideaal om cadeau te geven of te krijgen( het is bijna moederdag) of als start van een nieuwe hobby. In het filmpje hieronder kun je precies zien wat het pakket inhoud en wat je er mee kan maken, klik op de link:

Everything is Rosy

Wij helpen jou graag met je bestelling! We verwachten dat het heel snel zal gaan dus wees er snel bij. Mail ons op Madebyinepie.com of stuur een berichtje via FB messenger.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s