Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag

Wat ik altijd over houd zijn kleine stukken Whisper White omdat ik deze het meeste gebruik: perfect om op te stempelen. Vandaar dat ik nu ook een Floating Card heb gemaakt. Deze techniek is een grote hit op dit moment en daarvoor gebruik je Press and Seal een soort plakkende huishoud folie die gemaakt wordt in Amerika en wel in het bedrijf waar de man van Jennifer McGuire werkt. Bij haar heb ik deze techniek dan ook gezien. Maar ja hoe kom je aan zo’n Amerikaans Product? Gelukkig had een teamgenootje van mij een adres gevonden en konden we samen bestellen.

IMG_4487.JPG

Je stempelt een hoop afdrukjes die je uitstanst. Dan leg je die op een rechthoekig stuk Whisper White ( 5 5/8″ bij 3 7/8″) zoals jij denkt dat het mooi wordt. Dan leg je er een stuk Press and Seal op drukt goed aan en je kunt de overhangende stukken eraf knippen. Haal dan de basis mat eraf.En doe op ieder stansje dimensionals. Verwijder de achterkanten van de Dimensionals.Plaats de Press en Seal met de stansjes weer terug op de mat en verwijder de Press and Seal en Voila; een geweldig leuk kaartje die ik op een Balmy Blue basis kaart heb geplakt.

Stampin' Up!

En meteen een hoop restjes Whisper White opgemaakt: win/win situatie. Je zult deze techniek wel vaker zien hier want je kunt ook bijvoorbeeld het middenstuk eruit stansen en dan heb je 2 kaarten. Maar met de baby’s vond ik dat toch minder mooi.Hoe vinden jullie hem geworden? Ik vind het heel jammer dat de baby sets: Sweet Baby (met bijpassende Bouncing Baby Dies) , Fastened with Love en First Steps eruit gaan. Wil je deze sets toch nog in je bezit krijgen, bestel ze dan snel. We helpen jou graag met je bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s