Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:

De basis van dit tasje is een doosje, dus vandaar dat ik het jullie hier vandaag laat zien. Dit tasje heb ik vorige week gemaakt tijdens een SOL van Sandra Korten een mede-demo van Stampin’ Up! Super leuk weer dat je niet weet wat je gaat maken en stap voor stap zie je het opeens ontstaan. Ook geweldig om te zien hoe verschillend de tasjes er uit zien omdat ze in hele andere kleuren en DSP zijn gemaakt. Ik had voor een andere Sol ( laat ik hier binnenkort zien) van een team genootje deze tags gemaakt dus heb ik bijpassend lint en cardstock erbij gezocht. En het mooie All My Love DSP.

Stampin' Up!

Het is echt een grote tas, dus je kunt er veel cadeautjes in kwijt en ideaal voor bijvoorbeeld Moederdag of een verjaardag van een vriendin.

Stampin' Up!

Wil je ook een keer zo’n leuke tas maken? Verzamel dan minsten 2 vriendinnen ( of familieleden) en dan plannen we een datum in voor een workshop. Wil je een bestelling plaatsen dan helpen wij je graag. En aanstaande maandag 6 mei ben je van harte welkom tijdens onze maandelijkse Koffie en Kaart. Vanaf 14.00 uur tot 16.00 gaan we gezellig een kaart maken inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers. Kosten: slechts 5,00 euro!

Graag tot ziens op de Faramir,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, koffie en kaart, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s