Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag

Vandaag is het de verjaardag van mijn overleden man, de vader van mijn 4 kids.  Altijd weer een moeilijk dagje, alhoewel hij vandaag weer zijn prachtige zonnetje stuurt, alsof hij wil zeggen: het is goed zo meisje.

Ik heb toch een kaartje voor hem gemaakt die ik straks op het graf ga zetten. Een hartje in regenboog kleuren en de simpele tekst : Miss You.

Stampin' Up!

Soms moet je ook kaarten maken voor minder mooie momenten in het leven. Dat is niet zo eenvoudig maar gelukkig hebben we bij Stampin’ Up! daar ook een mooie set voor Sorry For Everything:

De tekst: Sorry for the loss of your furry friend, heb ik al een paar keer gebruikt en daar waren de ontvangers heel blij mee.  Voor velen is hun huisdier net zo dierbaar als bijvoorbeeld een partner of een kind.

f6efd2c0-7858-4b2e-9661-c3129746376e

Dit kaartje heeft Mandy gemaakt voor iemand die minder goed nieuws had gekregen. En zo iets kleins als een kaartje geeft toch veel troost.  Gelukkig gaat deze stempelset mee naar de nieuwe catalogus want hij is erg veelzijdig. En helaas toch ook vaak nodig.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s