Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag.

Na de Koffie en Kaart van Maandag had ik nog wat uitgestanste hartjes over van de Be Mine Stitched Framelits Dies. En nog wat restjes Whisper White en Night of Navy cardstock. Dus heb ik ook een trouwkaart gemaakt. Dit idee heb ik jaren geleden op Pinterest gezien dus geen idee wie het originele idee had. Maar toen mijn vriendin trouwkaarten wilde maken kwam ik met dit idee. Ik heb als achtergrond de Tufted Dynamic Textured Impressions Embossing Folder gebruikt.Met mijn sponge brayer heb ik daar Night of Navy inkt aan 1 kant opgedaan. Daarna heb ik een stuk Whisper White gesneden van 9,8 cm bij 14,3 cm en dat in de folder gedaan en door mijn Big Shot gehaald. Zo’n mooi effect en zo makkelijk om te doen. Daarna de embossingfolder met  mijn Shammy weer schoongemaakt.  En het stuk cardstock op mijn Night of Navy basiskaart( 15 cm bij 21 cm ,gescored op 10,5 cm) geplakt met dimensionals.

Toen uit een rest stukje Whisper White een hartje gestanst en in de Swirls & Curls Textured Impressions Embossing Folder gedaan voor de bruidsjurk. Wat pareltjes erop en dan een Night of Navy hartjes rand op de kaart geplakt en dan met dimensionals het witte hartje er boven op geplakt. Het mannenhartje heb ik gemaakt door een Night of Navy hartje te stansen en een Whisper White, Deze laatste heb ik zo geknipt dat het eruit ziet als een overhemd. Het strikje en de knopen heb ik geponst met de Coockie Cutter Builder Punch. Deze gaat helaas niet mee naar de nieuwe catalogus. Het strikje heb ik met mini-dimensionals opgeplakt. De tekst Bride & Groom heb ik uitgestanst met de geweldige Well Written Framelits Dies. Deze gaat gelukkig wel door naar de nieuwe catalogus maar alleen nog tot en met 31 mei heb je de bundel korting van 10%.

Stampin' Up!

Hoe vinden jullie het kaartje geworden? Ik gebruik ze echt te weinig mijn embossingfolders want je hebt zo snel een geweldig resultaat. Wil je een bestelling plaatsen, dan helpen wij jou graag. Mail ons dan op: Madebyinepie@gmail.com.

15 mei kunnen we eindelijk de Paper Pumpkin, eenmalig in Nederland bestellen. Wil je ook gebruik maken van deze unieke kans, Geef je dan snel op want het zal heel hard gaan. En op is op.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s