Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Vandaag laat ik jullie een doosje/zakje zien wat Mandy heeft gemaakt met het Giftbag Punch Board. Helaas gaat dit mooie board niet mee naar de nieuwe catalogus, dus wil je dit superhandige, veelzijdige board nog in bezit krijgen: bestel het snel.

Mandy heeft deze keer: case the catalogus gedaan. Onze catalogussen staan vol met leuke voorbeelden. Dus wil je iets maken en heb je geen idee pak dan de catalogus erbij. Dit zakje staat op pagina 32 van de jaarcatalogus.

IMG_4632.JPG

Mandy heeft het mooie Delightfully Detailed Laser-Cut Specialty Paper gebruikt. Dit papier is zo mooi. Het heeft een Whisper White kant en de andere kant is Very Vanilla. Maar je kunt er ook heel eenvoudig kleur aangeven met je spongedauber/ brayer en inkt.

 

De woorden en de bloemen komen uit de bundel Well Said. Nog tot 31 mei met 10% bundel korting. Het is een groot bedrag maar zo’n geweldige set daar krijg je echt geen spijt van. We helpen jou graag met jouw bestelling,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s