Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag

Hoe leuk is het als je iets wint? Ik heb laatst van mijn vriendin en teamgenootje Danielle een mooi kaartenpakketje gewonnen. Zij had zelf een kaart gemaakt en ik kreeg een pakketje thuis met daarin alle materialen om de kaart ook te kunnen maken. Dit is haar mooie kaart en het kaarten pakketje. Ze heeft er zelfs een Facebook Life filmpje van gemaakt dat vindt je op haar facebook pagina: Daniëlle Kassing
https://www.facebook.com/StampAlong/

IMG_4611 (1).JPG

Het zou heel eenvoudig zijn om haar kaart gewoon na te maken maar ik vond het leuker om er mijn eigen draai aan te geven. Het mooie van ons Design Papier is dat eigenlijk beide kanten mooi zijn. En door de andere kant te gebruiken krijg je een heel andere kaart. Ik heb uit het witte rondje een hartje gestanst en daarna de tulpjes uit de Vibrant Vases stempelset in Balmy Blue gestempeld om het blauw van de basiskaart weer terug te laten komen. Net als het woordje Thank (de s heb ik eraf geknipt en dit stansje komt uit de Well Written set) in Balmy Blue gedaan is. Het woordje You komt ook uit de Vibrant Vases en de woorden “Just for” heb ik afgeplakt met Washi tape en daarna met Versamark inkt op het Lovely Lipstick rondje gestempeld. En daarna bestrooid met wit embossingpoeder en met mijn Heat Tool verhit.  Toen kon mijn witte rondje er bovenop geplakt worden en de blaadjes van Vellum em Soft Seafoam heb ik eronder gestopt. Een klein stukje Seafoam cardstock heb ik ook met de tulpjes bestempeld en daarbovenop de strik geplakt met glue dots. Aan de binnenkant heb ik nog hartjes geplakt die ik ook uit de stansen set Be Mine heb gehaald. En toen was mijn kaartje klaar: echt compleet anders geworden.

EDB891D0-292D-4301-B155-5C4291708386.JPG

Het was superleuk om te doen. Bedankt lieve Danielle.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s