Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook Hop

Vandaag is weer onze maandelijkse Facebook Hop van ons Team The Lovely Stampers. Deze keer met het thema Zomer. Nou ik hou echt van de Zomer, dus ben ik lekker met sponsjes en inkt aan de gang gegaan om het zomergevoel te creeren. Ik vind dat ik daar heel goed in geslaagd ben en jij? Je ziet jezelf toch al liggen in zo’n luie strandstoel, met een lekker drankje erbij en een boek: Heaven!

Stampin' Up!

Ik heb een vel Shimmery White genomen en die doormidden gesneden met mijn Stampin’ Trimmer, zodat ik de basis had voor 2 kaarten. Om een mooi kader te hebben heb ik uit een Hema Correspondentie kaart een rechthoek gestanst met de Rectangle Stitched Framelits Dies.  Deze kaart heb ik met washitape over mijn gevouwen basiskaart geplakt. Uit een Post-it Note heb ik een rondje geponst met de 3/4″pons. Dit wordt mijn zon en die heb ik in de rechterbovenhoek geplakt. Daarna ben ik lekker aan de gang gegaan met mijn sponsjes en inkt. Ik heb verschillende kleuren geel,groen en blauw gebruikt. Onderaan mijn blog zal ik precies neer zetten, welke kleuren.

Ik ben begonnen bovenaan met geel en heb daarna steeds weer kleuren toegevoegd totdat ik tevreden was. Met de geweldige stempelset Waterfront heb ik accenten gestempeld en natuurlijk de zandheuvels en de palmen. De vogeltjes komen uit de High Tide stempelset en ik heb met washitape de andere vogels eerst afgeplakt voordat ik de stempel ging beinkten. Want ik wilde alleen de 3 kleine vogels gebruiken.

Daarna komt het mooiste moment: de mat ervan afhalen en kijken naar het eindresultaat. Ik ben echt super tevreden met hoe de kaarten geworden zijn. Het woordje Sunshine en de stoelen heb ik uit het Wood Textures DSP gestanst. Twee bijna dezelfde kaarten maar toch net even anders. Dat is ook het leuke van sponsen je weet nooit hoe of het eindresultaat wordt.

 

Hoppen jullie ook nog gezellig langs mijn teamgenootjes? Ik weet zeker dat je dan een zomers gevoel zult krijgen.

Wil je nog het DSP bestellen of de Sunshine Wishes, dan kan dit nog tot en met 31 mei, daarna zijn ze helaas uit de catalogus. Mail ons voor meer info: madebyinepie@gmail.com

Fijn weekend, liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s