Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Fijne Moederdag

Vandaag geen echte quote maar een foto van mijn 90 jarige moeder met mijn bijna 30 jarige dochter Mandy. Dankzij mijn moeder besta ik en door Mandy kwam mijn grootste wens uit en mocht ik ook moeder worden. Voor veel mensen is vandaag ook een moeilijke dag, die missen hun moeder doordat ze overleden is of niet meer in hun leven is. En dan heb je nog zoveel vrouwen die zo graag moeder wilden worden en die het hun niet gegund is of hun kind af hebben moeten staan aan de dood of het leven. Sterkte allemaal.

Ik ben een bofferd en ben blij met mijn kinderen , die uit mijn buik en die uit mijn hart. En dat we, als mijn moeder zich goed genoeg voelt, vandaag samen met haar en al haar kinderen, kleinkinderen en aanhang, moederdag mogen vieren met een gezellig samenzijn en diner.

DSC_0888.JPG

Geniet van de zon, elkaar en het leven,

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Over mij, Quote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s