Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke maandag

 

Vandaag is het de dag na Moederdag. En wat was het een geweldige dag. Ik eerst met mijn kids en Willem een lekker moederdag ontbijt gehad en daarna naar Boxtel om met mijn moeder en al haar kinderen en kleinkinderen met aanhang samen Moederdag te vieren. Even leek het erop dat ze er toch niet bij kon zijn maar gelukkig heeft ze ondanks de pijn, genoten van ons samenzijn. Als cadeau had ik samen met Mandy een explosion box gemaakt,de basis had Mandy al gemaakt tijdens ons teamweekend. Ik heb er een extra doosje ingemaakt voor de losse kaartjes en foto’s. Het minialbum groter gemaakt.En er boven op lag mijn zelfgemaakte Moederdag kaart. Mijn broers en zussen en nichtjes en mijn kids hadden allemaal een kaartje of berichtje met foto voor haar gemaakt dus ze vond het geweldig.

efcceb4c-2144-41c7-ac1c-eb9408c781aa

Deze diashow vereist JavaScript.

Omdat Sam en Teun overdag eerst bij hun moeder waren kreeg ik op het feest pas mijn Moederdag cadeau: een tegoedbon voor Stampin’ Up! Spullen en het meest kostbare: prachtige door Mandy gemaakte kaartjes waar iedereen een lief berichtje voor mij op had geschreven: zo blij mee!

Ontwerp zonder titel (19).PNG

Deze kaartjes zijn heel gemakkelijk te maken (maar Mandy moest er 9 maken) vandaar dat ik het op Makkelijke Maandag laat zien. Ieder kaartje is een juweeltje op zich. Zo trots op Mandy die ook nog het prachtige cadeauzakje had gemaakt!❤️

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, kaarten, Makkelijke Maandag, Over mij, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s