Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Sneak Peek

Vandaag laat ik jullie een nieuwe stempelset zien met bijbehorende Dies. Het is de mooie set Sailing Home met de Smooth Sailing Dies. Ik vind hem geweldig, hij past ook perfect bij de High Tide set die in de huidige catalogus staat en gelukkig meegaat. De Come Sail Away Suite is fantastisch: stempel set en dies , High Seas 3D Embossingfolder, het Come Sail Away DSP ,het Bakers Twine, Sail Away Trinkets ( kleine metalen ankertjes en stuurwielen),Memories and More card pack. Alles perfect op elkaar afgestemd en geschikt voor zowel mannen als vrouwen kaarten. En je kunt de Dies en stempelset ook als 1 bundel kopen en dan krijg je 10% bundelkorting.(61,00 euro)

Ontwerp zonder titel (22)

Voor mijn kaartje heb ik de Very Vanilla Notecards gebruikt. De zeilbootjes  en de tekst heb ik op reststukjes Wood Textures DSP gestempeld en uitgestanst. Ook de stuurwielen en het touw heb ik uit reststukjes DSP gestanst. De zee heb ik gestempeld in Pacific Point met een stempel uit de High Tide set. Op volle sterkte gestempeld en toen zonder opnieuw te be-inkten herhaald. De bootjes en tekst heb ik met dimensionals opgeplakt, het touw en het stuurwiel met liquid glue. Aan de binnenkant van de kaart en op de envelop heb ik ook een stuurwiel geplakt. En zo heb je snel een leuk kaartje klaar.

Ontwerp zonder titel (20)

Ontwerp zonder titel (21).PNG

Ik vind hout en zeilboten gewoon bij elkaar horen. Herlaas gaat dit DSP niet mee ,maar wees gerust er staan genoeg mooie pakketjes DSP in de catalogus. Wil je niet een heel pak DSP of cardstock kopen kan je bij ons altijd terecht voor een Share: een half of kwart pak.  Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe catalogus? Neem dan contact met ons op dan houden wij er 1 voor jou apart. 

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s