Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag?

Stampin' Up!Ik had nog een hele zak met restjes van het mooie woodtextures DSP. Dus besloot ik repen te snijden van 3 cm breed in 4 verschillende dessins. Ik heb ze netjes neergelegd met 0,5 cm tussenruimte en dit toen met een stuk Press and Seal op zijn plaats gehouden en lijm erop gedaan en op een basiskaart van Crumb Cake cardstock geplakt. Dit werkte perfect. De overhangende randen heb ik afgeknipt. Toen heb ik op een stuk Shimmery White de prachtige vogels uit de nieuwe set Free As A Bird  gestempeld met Memento Tuxedo Black inkt en daarna ingekleurd met de Stampin’Blends. Heerlijk om te doen. Toen ik klaar was met kleuren heb ik het met de nieuwe bijbehorende Stitched Nested Labels Dies uitgestanst. Ik heb er een stuk Burlap Ribbon ondergeplakt en daarna de vogels met dimensionals opgeplakt. En nog wat pareltjes voor de bling bling. Superblij met het eindresultaat. Ik heb er nog geen tekst bijgemaakt want met deze kaart kan je alle kanten op: beterschaps of verjaardags kaart. Of met de mooie teksten uit de set: een vriendschaps kaart. Hoe vinden jullie de stempelset: prachtig toch? Vanaf 3 jun kun je ze bij ons bestellen, als bundel zijn ze 10% goedkoper.

Stampin' Up!

Vandaag kan je ook nog de Shelli Paper Pumpkin Kit bestellen. Hieronder nog een keer een filmpje van Shelli die het uitlegt. Het enige wat je nodig hebt is een clear block en dan kan je 12 kaarten maken. Echt een geweldig aanbod voor 26 euro exclusief verzendkosten. We helpen jou graag met jouw bestelling,

 

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s