Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Stampin' Up!

Vandaag heb ik weer oud en nieuw gecombineerd. Het Wood Textures DSP, en de Wood Crate Framelits zijn oude bekenden waar we helaas afscheid van gaan nemen. De Floral Essence Bundel is nieuw. Dit bestaat uit een mooie stempelset en een handige pons. Wat ook een Sneak Peek is: het mooie nieuwe Purple Posy Cardstock. 1 van de nieuwe In colors en al een grote favoriet van mij. Deze kleur is perfect te combineren met de mooi paarse kleuren Highland Heather en Gorgeous Grape. Ik heb de bloem blaadjes met Highland Heather op het Purple Posy cardstock gestempeld en uitgeponst. De blaadjes wat gekruld met mijn bonefolder en met een dimensional op het kratje geplakt. De Leaf punch past bij deze set maar ik heb de Sprig punch gebruikt. Jammer dat Lemon Lime Twist verdwijnt vind deze ook erg mooi erbij kleuren. Ik heb Natures Twine gebruikt in de mooie kleur Blackberry Bliss zodat je het ergens aan kan hangen. In het kratje kun je chocolade doen of geld, of een ander kleinigheidje.

Stampin' Up!

Vandaag vlieg ik onverwachts met Mandy naar Italie. 5 dagen quality time met mijn dochter: heerlijk. We nemen de nieuwe catalogus mee en zullen dan meteen workshops en evenementen gaan inplannen. Bestellen kan gewoon want we nemen de laptop mee.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s