Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag:

IMG_4990

Vandaag de quote die op onze hotelkamer in Florence/ Firenze op de muur staat: C’era una Volta…. Vrij vertaald In het Nederlands betekent het: er was eens… /Once upon a time in het Engels : zoals sprookjes altijd beginnen. Als moeder van 6 kids heb ik heel veel sprookjes voorgelezen, en zelfs zelf verzonnen.

Als ik in de nieuwe catalogus kijk zie ik stempelsets waar ik zo sprookjes over kan verzinnen : de leuke koetjes van Over the Moon die perfect passen bij de varkentjes van This little Piggy. De grappige diertjes van de set Back on your Feet of de Walrus uit de grappige set We’ll Walrus Be Friends en natuurlijk de schattige mama en kind dieren uit Wildly Happy. Maar de topper is natuurlijk de Hostess set New Wonders: een lief elfje. Wat is nu een Hostess set? Dit is een set die je alleen kunt kopen als je een stempelparty houdt en de verkoop is minimaal 200 euro( dan krijg je ook nog Stampin Rewards) of zelf een bestelling doet van boven de 200 euro. Of je doet het samen met een vriendin en gebruikt de set om de beurt. Ik ga hem zeker aanschaffen want hij is zo leuk!

Wil je meer info hier over of over bestellen of een nieuwe catalogus aanvragen mail ons dan op Madebyinepie.com wij helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Omdat de catalogus officieel pas 3 juni ingaat heb ik nog niet alle foto’s van de genoemde sets. Hieronder vindt je 2 nieuwe en 1 set die meegaat naar de nieuwe catalogus. Wil je weten hoe de andere eruit zien vraag dan de nieuwe catalogus bij ons aan.

Categorieën:Over mij, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s