Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Vandaag echt een Simple Stamping kaartje. Dus alleen cardstock een stempelset en inkt. Dit is super eenvoudig maar met een prachtig resultaat. De geweldige nieuwe set Floral Essence leent zich hier perfect voor. Ik heb een bloem uit die set met Gorgeous Grape op een basiskaart van Petal Pink gestempeld. Niet in volle sterkte maar 1 keer afgestempeld op mijn grid papier. Daarna het hartje van de bloem wel op volle sterkte gestempeld dan krijg je mooi diepte in de kaart. Daarna met Old Olive wat blaadjes gestempeld. Mijn inktpad moet bijgevuld worden dus hoefde ik deze niet af te stempelen want hij was al licht van kleur. Toen de grote bloem op dezelfde manier gestempeld. En de tekst met nog 2 kleine blaadjes en mijn kaartje was al klaar. Easy Peasy toch. Deze nieuwe stempelset kun je kopen in combinatie met de Perennial Flower Punch maar ook de Leaf punch past hierbij. Het is een complete suite wat wil zeggen dat er veel producten zijn die bij elkaar passen : Perennial Essence DSP, Perrennial Essence Vellum Cardstock , Organdy striped Ribbon en Perennial Essence Flower Centers. Allemaal op elkaar afgestemd.  Ik vind het praxhtig. Ik kan niet schilderen of tekenen maar met deze suite maak je mooie kunststukjes die je zo kunt ophangen.

Wil jij ook zo’n mooie catalogus ontvangen? Mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com en daar kun je ook meteen de bestelling van je trimmer mesjes doorgeven want donderdagavond om 19.00 kunnen we die weer bestellen. Ik hoop dat het lukt want ik heb een hele lijst van klanten die de mesjes willen.

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s