Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag

Vandaag wat later mijn blog gepost ivm mijn Italië reis.Het was echt geweldig maar thuis komen is ook erg fijn: zeker als daar de mensenzijn van wie je houdt.

En als extra bonus: de So Shelli Paper Pumpkin kit op je ligt te wachten. Geweldig wat een mooie kit is dit. Mooie stempels die je zeker vaak kunt gebruiken en 12 kaarten die er prachtig uitzien maar easy peasy zijn om te maken. Deze 4 heb ik vanmiddag gemaakt. Er zit een beschrijving bij maar je kunt er natuurlijk ook je eigen draai aan geven. Ik ben echt helemaal verliefd op deze set, hij is nog te bestellen maar op is op dus geef het gauw door. Hieronder zie je wat de inhoud is van deze kit, zelfs het doosje is al mooi.

IMG_5217

Hoe leuk zijn de vogels en de bloemen en die veer, en het lettertype van de tekststempels zijn ook mooi. En ook de verfspatjes. Dit is echt een doos om mee te nemen op vakantie het enige wat je er nog bij moet stoppen is een clearblock en een schaartje. Gluedots en dimensionals en een inktspot ( mini inkpad) zit er al bij.

IMG_5193.JPG

De kit kost 26 euro exclusief de verzendkosten dus ook een mooi bedrag om als kado te vragen. Mail ons op Madebyinepie@gmail.com en we helpen jou graag met jouw bestelling. Komende donderdagavond kunnen we dan eindelijk de mesjes bestellen ik hoop dat het ons lukt want ik ben zeker niet de enige demo die gaat bestellen. Ik heb een lijst gemaakt , wil jij daar ook nog bij gezet worden laat het dan snel weten. Ik werk de lijst af in volgorde van binnenkomst. Stampin’ Up! heeft beloofd dat de mesjes geleverd worden tot september dus mocht het donderdag niet lukken dan proberen we het de volgende keer weer,

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten :

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s