Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag?

Vandaag laat ik jullie zien wat je bijvoorbeeld nog meer kan maken met de stempelset die uit de So Shelli Paper Pumkin set komt.

Ontwerp zonder titel (28)

Als basis heb ik de Hapiness Blooms Memories & More cards& envelopes gebruikt. Dit zijn 20 kaarten en 20 bijpassende enveloppen in 2 maten. Ik heb nu de kleine maat gebruikt. De enveloppen hebben een mooie blauw wit gestreepte binnenkant en passen perfect bij de High Tide en Sailing Home set ( uit de nieuwe catalogus)

Het eerste kaartje heb ik dan ook gemaakt met de vuurtoren en bijpassende stans  van de Sailing Home bundel met de golven stempel uit High Tide. De vogel uit de stempelset heb ik gestempeld en met mijn papersnips uitgeknipt. Beide met dimensionals op de kaart geplakt. En bovenin de tekst Hugs uit de set, en binnen in nog een vogel gestempeld en de tekst for you. Een vogel op de envelop en mijn kaartje was klaar.

Stampin Up!

Kaartje twee heb ik met de veertjes stempel gemaakt. Deze heb ik in verschillende kleuren gestempeld op een restje Whisper White. De tekst Thank You heb ik gestempeld en uitgestanst met de Rechtangle Stitched Dies . Een veer in Night of Navy gestempeld, netjes uitgeknipt en opgeplakt met een dimensional. De veer op de envelop gestempeld en weer een kaartje klaar.

Ontwerp zonder titel (29)

De derde kaart heb ik gemaakt door het bloempje in Gorgeous Grape ( 1 keer afgestempeld)op een stuk Whisper White te stempelen die ik met de beschermhoes van de papersnips heb ruw gemaakt. Daarna met een sponsje en Night of Navy inkt de randen gesponst. Met de verfspatjes stempel in Daffodil Delight de kaart afgemaakt. De tekst Hello heb ik op een stuk Whisper White gestempeld die ik met de Rectangle Stitched Dies heb uitgestanst. Door dezelfde Die er onder schuin op te leggen en weer uit te stansen krijg je de mooie banner look. De randen van deze banner heb ik ook gesponst en daarna met dimensionals opgeplakt. Het bloempje op de envelop terug laten komen en ik was klaar.

Ontwerp zonder titel (32)

Je ziet dat je voor 26 euro exclusief verzendkosten een geweldige kit koopt waar je niet alleen 12 prachtige kaarten mee kunt maken maar door de stempelset te combineren met producten die je al hebt: hele leuke kaarten kunt maken.

Wil je de kit nog bestellen geef het dan snel door want op is op en donderdag ga ik de mesjes bestellen en kan ik dat in 1 keer doen. Mail ons op: Madebyinepie@gmail.com, we helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s