Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Stampin' Up!

Vandaag heb ik een schattig klein doosje gemaakt. Dit idee heb ik uit mijn opgeslagen lijst van leuke doosjes die ik ooit wil gaan maken. Deze is van 2015 en gemaakt door Linda Parker Cube Box with Scalloped Tag Topper WrapperClosure

Het leuke van dit doosje is ook dat je ze in voorraad kunt maken en plat op kunt bergen en te gebruiken wanneer je het nodig hebt. Je zou hiervoor ook de Delightful Tag Topper uit de nieuwe catalogus kunnen gebruiken en dan ipv een lintje de sluiting doen met linnen Thread of Bakers Twine.

 

De zijkant panelen van het blauwe doosje heb ik met de Darling Label Punch gemaakt, die van het oranje doosje met de Stitched Shapes Framelits vierkante dies. Teksten komen uit de Darling Label Punch Box en de Van Alles Wat stempelset.

Wil je de tutorial ( werkbeschrijving) van dit doosje hebben mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com. Op dit adres kun je ook je bestelling doorgeven of een catalogus aanvragen.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s