Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag:

Ontwerp zonder titel (11)

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien dat ik gemaakt heb dankzij mijn Up Helene den Breejen. Zij heeft nu iets nieuws voor haar First Line teamleden: iedere maand krijgen wij een envelop met materialen om een kaartje te maken. Geen beschrijving gewoon wat cardstock Dsp lint en wat stansjes. Je bent vrij om eigen materialen toe te voegen.

IMG_4592

Leuk om zo uitgedaagd te worden.

Ik heb uit de basiskaart met de Rectangle Stitched Framelits Dies een rechthoek gestanst zodat je een doorkijk kaart krijgt. Met een grotere Die een rechthoek uit het DSP gestanst en aan de binnekant geplakt. Daar heb ik een Peralized Doily opgeplakt met de takjes en wat kleine tulpjes die ik uit het rest stukje DSP heb geponst met de Vase Builder Pons. Uit het andere stukje DSP heb ik takjes geponst met de Sprig Punch en in de linkerhoek van het frame geplakt. Ook het lint heb ik om het frame gestrikt. De 2 kleine bloempjes heb ik met een minidimensionals in de hoeken geplakt. Het woordje Thanks komt uit de Well Written Framelits Dies en het kleine stitched hartje uit de Stitched Labels Framelits, die had ik nog liggen. Omdat de kaart niet bleef staan heb ik het label gebruikt als een soort sluiting. Dit heb ik laatst ook gedaan met de Story Label pons. Hij kan zo plat in de envelop maar ook mooi blijven staan.

Stampin' Up!

Heel grappig om te zien hoe anders mijn kaart is als die van mijn teamgenootjes. Iedereen heeft er zijn eigen draai aangegeven. Ik ben benieuwd wat we volgende maand in de bus krijgen.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s