Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag : Geluk zit in kleine dingen.

Ontwerp zonder titel (36).PNG

Vandaag laat ik jullie deze leuke babykaartjes zien die ik heb gemaakt voor de Voorjaarsmarkt van Atelier Riel. Wij staan op 2 jun op deze markt om nieuwe klanten te ontmoeten en mensen de kans te geven om onze kaarten te kopen, te zien wat wij doen en zelfs eventueel al in te schrijven voor onze workshops/Kerstevenement.

Ik heb jongens en meisjes versies gemaakt met de mooie maar helaas retiring sets: Sweet Baby en Fastened With Love. Van de week liet ik al zien dat ik druk aan het kleuren was geweest met de Stampin’ Write Markers. Ik had echt een fabrieks lijntje gemaakt. Dus alle basiskaarten gesneden , de matten, het DSP. de stansjes, de ponsjes, het bakers twine. En daarna was het alleen een kwestie van het op elkaar plakken.

Stampin' Up!

De quote “Geluk zit in kleine dingen”is zeker op zijn plaats voor een babykaart maar geldt ook voor andere kleine dingen: de zon, een mooie bloem, een heerlijk etentje met vrienden. Probeer inderdaad te genieten van de kleine geluksmomentjes in het leven.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Ontwerp zonder titel (36).PNG

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Quote, Stampin Markers, Stampin'Up!, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s