Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Stampin' Up!

Vandaag een makkelijk kaartje. Ik heb deze met mijn Stamparatus gemaakt. Echt Easy Peasy. Je moet eerst zorgen dat elke stempel op zijn plek is en dan kun je productie gaan draaien. Wij staan namelijk as zondag 2 Juni op De Voorjaarsmarkt van Atelier Riel hier in Geldrop. En ben nu klaar met alle geboortekaartjes en ben begonnen aan de geslaagden kaartjes. Wij gelukkig alleen 1 eindexamenkandidaat ipv 3 vorig jaar. We hebben goede hoop dat onze Teun het dit jaar gaat halen.

Voor de jongenskaart heb ik gekozen om de helaas retiring set Bubble Over te gebruiken. Zo’n fijne mannenset. Je kunt hem nog tot 3 jun bij ons bestellen. Aangezien Lemon Lime Twist ook retired ben ik nu veel bezig met Granny Apple Green want die komt dicht in de buurt.

Ik ontwerp eerst een kaart, dan snijd ik de basiskaart en de mat. Ik doe de mat in de Stamparatus en stempel de grote fles, dan met het ander blad de kleine fles, dan draai ik dat blad om en stempel ik met Real Red inkt de ster en het yay label. En dan als laatste draai ik mijn bovenste blad om en stempel de grote tekst.

IMG_5337.JPG

Daarna stempel ik uit de losse hand , de bubbels en de duim erop. Het woordje geslaagd uit de Van Alles Wat stempelset stempel ik op reststukjes Granny Apple Green cardstsock, en pons dat uit met de Classic label pons en deze plak ik op met dimensionals. De mat plak ik op de basis kaart met Tombow Liquid Multipurpose glue. En dan heb je een geslaagd kaartje haha. Vanmiddag ga ik de meisjes kaart ontwerpen en dan vanavond even hard doorwerken om ze allemaal af te maken. I love my job!

Komen jullie zondag ook even gezellig langs om Hallo te zeggen en misschien wel wat kaartjes in te slaan. Normaal kost een handgemaakt kaartje uit ons rek 3,00 euro ( een kaart speciaal gemaakt op bestelling kost 3,50 euro) maar nu ivm braderie korting kosten ze 2,50 per stuk en 5 voor 10,00 euro. Dus leuk om je voorraad kaarten aan te vullen.

Aanstaande Maandag 3 Juni is ook weer onze maandelijkse Koffie en Kaart, je bent van harte welkom van 14.00 uur tot 16.00 uur. Voor 5,00 euro maak je dan gezellig een kaart en krijg je wat lekkers en koffie of thee. Wil je meer kaarten maken kost dat 2,00 per extra kaart. We zien jullie graag hier op de Faramir te Geldrop. Even aanmelden via madebyinepie@gmail.com is fijn zodat ik weet hoeveel werkplekken ik klaar moet zetten.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag, Stamparatus, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s