Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag

Stampin' Up!

Voor Dies Dinsdag heb ik dit kaartje gemaakt dat je ter aanmoediging kunt sturen. Kan voor het behalen van een diploma zijn of een nieuwe baan of gewoon omdat ze aan iets nieuws begonnen zijn.

Ik was druk bezig met geslaagden kaartjes voor meisjes dus had deze stempel en tekst  al op mijn Stamparatus zitten. Ik heb het gestempeld op Whisper White Cardstock en daarna uitgestanst met de Rectangle Stitched Framelits. De voorkant van de basiskaart heb ik eerst met de mooie Tufted Dynamic Textured Impressions Embossing Folder ge-embossed. En daarna dezelfde maat rechthoek gebruikt om uit de voorkant een stuk te stansen. Zo krijg je een mooi doorkijkje. De rand heb ik versierd met wat bloemen die ik met de Seasonal Layers Thinlits Dies heb uitgestanst. Een lief kaartje toch?

Stampin' Up!

De geslaagden kaartjes zijn klaar, vanmiddag ga ik wat vaderdagkaartjes maken want dat is ook bijna: 16 juni. Dus wie nog geen leuk kaartje heeft kan het bij ons komen kopen aanstaande zondag op de voorjaarsmarkt bij Atelier Riel in Geldrop.

Ontwerp zonder titel (40)

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stamparatus, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s