Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag?

Ik wilde voor de braderie nog vaderdags kaarten maken en keek dus in mijn restjes bak. Van de gemaakte geboortekaartjes had ik nog mooie Gray Granite rechthoekjes over dus ontstond deze easel card. Ik had nog restjes On Route DSP over dus die kon er mooi op en met de geweldige bundel Geared Up Garage maakte ik de kaart af. Een stoere kaart met verborgen tekst/ standaard. Je kunt nu nog de Geared Up Garage bundel aanschaffen met 10% bundelkorting na 3 juni kun je ze alleen nog los kopen.

Omdat veel klanten Nederlandse teksten willen heb ik ook nog deze vaderdags kaart gemaakt met de helaas retiring Large Letters framelits Dies. Maar deze doe ik nooit weg en zul je dus hier gewoon voorbij zien komen.

Zeker met persoonlijke kaarten zijn deze letters ideaal. Ik heb ook hier het DSP van En Route voor gebruikt en de tekst komt uit de Nederlandse stempelset: Beste Vrienden.

Ontwerp zonder titel (45)

Ik vind het hele leuke kaartjes geworden, hopelijk jullie ook en verkopen ze goed aanstaande zondag op de Voorjaarsmarkt. Wil jij zelf zo’n leuk kaartje bij ons kopen, kan dat altijd. Mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com. Wil je zelf een leuk kaartje maken geef je dan ook op dit adres op voor onze Koffie en Kaart van aamstaande Maandag. We helpen jou ook graag met bestellen.

Liefs Ine en Mandy,

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s