Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

 

Vandaag laat ik dit tasje zien. Die heb ik afgelopen maandag gemaakt tijdens een SOL (Stamping on Line) van collega demo Danielle Bennenk. Zo leuk dat je niet weet wat het wordt. Het is echt een schattig modelletje. Danielle plakte er een foto in maar ik heb er een bandje in geplakt zodat je een giftcard/ tag of foto erin kan doen. Dan heb je meer keuzes. Het model leent zich ook perfect om restjes DSP op te maken.  Nu de nieuwe catalogus bijna live gaat en we afscheid gaan nemen van het oude en ruimte gaan maken voor het nieuwe DSP is zo’n model erg leuk. Dus meteen een paar andere uitvoeringen gemaakt en er een leuke geurkaars mee ingepakt aangezien ik 2 verjaardagen heb.

Wil je ook graag wat mooi nieuw DSP hebben maar is een heel pak teveel? Dan kan je bij ons ook een kwart of een half pak kopen. Mail ons wat er mogelijk is op madebyine@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Doosjes, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s