Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Yeah eindelijk de nieuwe catalogus !

En wat staan er weer geweldige producten in. Hele mooie suits waar je alles bij elkaar hebt staan: stempels dies lint embossingfolder Dsp. Ik kan bijna niet kiezen zoveel moois is er. Prachtige bloemen , schattige of grappige dieren. Mooie mannensets. En 4 nieuwe Nederlandse sets: helemaal top.

Magnolia suite

Heb jij nog geen catalogus? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar Madebyinepie@gmail.com. Hier kan je ook je bestelling doorgeven. Ik ga vandaag zeker bestellen: had van de kinderen geld gekregen voor mijn verjaardag en Moederdag. Hebben jullie ook al het prachtige DSP gezien? Maar vindt je een heel pak te duur of teveel? Bij ons kun je ook halve of kwart pakken DSP bestellen. We helpen jullie graag. Geniet van al het moois en binnenkort laat ik hier voorbeelden zien van nieuwe producten.

Op onze hoofdpagina zie je rechts de foto van de nieuwe catalogus staan klik hierop en je kunt de digitale versie bekijken. Nieuw is ook de Beginners catalogus. Speciaal voor de nieuwe stempelaars heeft Stampin’ Up! een catalogus op de markt gebracht met kits zodat je meteen aan je nieuwe hobby kunt beginnen. Klik op de foto en je kunt hem bekijken. Geniet ervan!

Zoals beloofd ook nog de gemaakte kaarten van Koffie en Kaart:

IMG_5452

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stampin'Up!, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s