Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: samen kaarten maken.

IMG_5470

Vandaag ga ik op locatie een workshop Kaarten maken geven. Mijn vriendin Aggie is vrijwilligster bij Samen Eten hier in Geldrop. In het Buurtcontactpunt Josephinehof ga ik vanmiddag samen met haar en nog 3 vrijwilligers , 10 dames en 1 heer helpen met 3 kaartjes maken. Omdat deze mensen al wat op leeftijd zijn en sommigen nog nooit kaarten hebben gemaakt heb ik er voor gekozen te werken zoals bij ons Kaartenbuffet. Ik snij dan alles voor en doe het in zakjes zodat ze makkelijker kunnen kiezen ( daar gaat altijd de meeste tijd in zitten) en meteen aan de gang kunnen,

IMG_5455.JPG

Dit zijn de 3 voorbeeldkaarten. 1 kaartmodel ( je herkent hem vast wel van onze Koffie en Kaart van Maandag) kunnen ze zelf aanpassen naar een trouw/rouw of felicitatiekaart. De andere 2 modellen had ik nog over van ons Kaartenbuffet. Dan maak ik 10 voorbeeldkaarten en mag men er 3 uitkiezen en maken, dus dan hou ik altijd wel zakjes over. Maar die gebruik ik dan voor bijvoorbeeld een Koffie en Kaart, vinden de dames wel lekker makkelijk hoeven ze niet zelf te snijden en te stoeien met inches en centimeters haha.

Ik heb alles in bakken gedaan en hoop dat ik niks vergeten ben. Ik heb er enorm veel zin in.  Jullie lezen hier morgen wel hoe het gegaan is.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Stampin'Up!

Tags:,

2 antwoorden

  1. Hallo Ine.
    Het was super leuk woensdag ,en me kleinkind heeft een super
    gehab .Maar een vraag dat apparaat ,dat grijze dat wil ik graag nog even over praten als het mag .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s