Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Wat zat er in de doos?

Gisteren nog een hele leuke middag gehad met de wat oudere medemensen. 3 leuke kaarten gemaakt en veel gekletst en gelachen. De meeste konden niet stempelen maar aan het einde van de middag ging het perfect, Ze moesten wel allemaal hun haar wassen want dat is de beste manier om de inkt van je vingers af te krijgen haha. Ik was wel erg moe en vandaag had ik ook geen tijd om te knutselen dus geen doosje vandaag.

Wel lag er vandaag een leuke doos van Stampin’ Up! op de mat. Dinsdag besteld en vandaag al in huis: Super snel! En wat een leuke dingen zater er weer in de doos. Ik heb nu maar een kleine bestelling gedaan maar volgende maand kan ik los gaan haha.

Ik heb de bundel Woordenschat gekocht met de mooie nederlandse teksten en de geweldige Hand-Lettered Prose Dies. De Large Letters zijn er helaas uitgegaan maar deze letters zijn ook erg mooi. En een mooie bundel prijs € 63,75.

De grappige koetjes van Over the Moon en de geweldige Hostess set New Wonders met de schattige elfjes. Deze set kun je alleen kopen als je een bestelling doet van meer dan € 200,00, vandaar ook Hostess set, want als je een Party houdt en je gasten bestellen samen voor € 200, 00 euro of meer krijgt de gastvrouw Stampin’ Rewards en daarmee kan je voor € 16,50 deze mooie set kopen.

IMG_5528.JPG

Ik ben helemaal blij met deze sets en je zult ze hier zeker voorbij zien komen.

Wat zat er nog meer in de doos? Het nieuwe In Color 2019-2021 cardstock en de nieuwe inktpads. Helaas heeft Stampin’ Up! een probleem met de Purple Posy inktpad. Die voldoet niet aan de kwaliteits eisen van Stampin’ Up! dus deze kon ik dus ook niet bestellen. Maar wat een mooie kleuren weer.

IMG_5529

En ook heb ik 2 nieuwe DSP pakken gekocht: het mooie Bird Ballad DSP die bij de Bird Ballad Suite hoort en het stoere Come Sail Away DSP dat bij de Come Sail Away Suite hoort.

IMG_5530.JPG

Morgen is het gala van onze Teun, dus helaas ook geen knutseltijd. Zaterdag is onze maandelijkse Team Facebook hop, kom gezellig langs hoppen, het thema is de nieuwe catalogus dus zul je deze producten ook vast zien.

facebookhop nieuwe catalogus.jpg

We helpen jou graag met de bestelling, vandaag ook weer een tevreden klant gehad die met haar bestelling en een leuk cadeautje van ons naar huis ging.

Liefs Ine en Mandy

 Getoonde Producten:

Categorieën:Doosjes, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s