Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook Hop Lovely Stampers

Vandaag kun je weer gezellig langs mijn team genootjes hoppen. We zijn allemaal aan de slag gegaan met producten uit de nieuwe catalogus.

Ik kreeg gelukkig donderdag al mijn bestelling van dinsdag binnen en daar zat deze geweldige stempelset in: New Wonders. Het elfje heb ik gestempeld op een stukje Whisper White met Memento Tuxedo Black inkt en ingekleurd met de Stampin’  Blends. Het blaadje en de tekst Thank you komt ook uit die set. Het Dsp aan de zijkanten is van het Come Sail Away DSP. Voor de Bling Bling heb ik de Wink of Stella gebruikt en wat Basic Pearls.

Stampin' Up! Stampin' Up!

Het doosje is een model uit 2015 van Susanne Netz. Deze Fold Flat Window Box wilde ik al een hele tijd maken,. Mijn eerste versie was deze met de nieuwe In Color Purple Posy. Omdat de inktpad helaas nog even niet leverbaar is heb ik gestempeld met Gorgeous Grape. De stempelset is ook nieuw: Floral Essence. Prachtige bloemen en teksten en een mooie bijpassende Perennial Flower pons. De blaadjes heb ik geponst met de Sprig pons uit Silver Foil en Vellum cardstock. Voor de extra Bling Bling heb ik een Clear Faceted Gem gebruikt voor in het hart van de bloem. De window is met een stuk Clear Window Sheet gemaakt.

Stampin' Up!

Omdat ik woensdag nog geen DSP binnen had heb ik zelf mijn eigen DSP gestempeld.Ontwerp zonder titel (56).PNG

Mijn derde doosje is met de nieuwe Sailing Home Bundel. Ook hier heb ik zelf het DSP gestempeld.

IMG_5494.JPG

In het doosje heb ik een klein zeilbootje geplakt en op de buitenkant de grote zeilboot met een dimensional.

Stampin' Up!

Dit doosje kun je plat opvouwen en dus een voorraadje van maken en wanneer je het nodig hebt in elkaar vouwen. Welk doosje vinden jullie de leukste?

Veel plezier met hoppen, liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s