Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: I didn’t give you the gift of life, Life gave me the gift of You.

IMG_5654

Vrijdag was het Gala van onze Teun. Teun is de jongste van de tweeling van Willem. Al meer dan elf jaar ben ik hun Ine. En nee, ik ben niet hun biologische moeder maar het voelt wel alsof het mijn echte zonen zijn. Dus ben ik mega trots en ontroerd als ik hem in zijn pak zie, als hij zijn vader ( waar hij als 2 druppels water op lijkt) knuffelt vlak voor hij de rode loper op gaat. En heb ik net zoveel de zenuwen als vorig jaar toen we 3 eindexamen kandidaten hadden. Teun was de enige die toen niet zijn Havo diploma haalde en hij staat er nu gelukkig veel beter voor. Maar het blijft spannend, bellen ze wel of niet woensdag. Mocht hij toch een her hebben kan dat zomaar op hun 18e verjaardag zijn: ik hoop echt van niet.Ik heb er een goed gevoel over dus vanochten kreeg ik weer een idee voor een kaart: een geslaagd kaartje met de geweldige set Over The Moon.

Stampin' Up!

Is het geen schatje? Super blij hoe het kaartje geworden is. Grappig he dat je wakker wordt met een idee en wat later zie je je idee in 3D voor je staan.

Ontwerp zonder titel (67)

17 juni worden ze 18 jaar: eindelijk legaal bier drinken haha. En ga ik weer een nieuwe fase in mijn leven in: allemaal volwassen kinderen. Was het makkelijk, nee. Was het het waard JA! Trots ben ik op al mijn kids, ik geniet ervan zoals ze met elkaar omgaan: echte broers en grote zus. En ze hopen allemaal dat we woensdag de vlag kunnen uithangen. En dat ik dit kaartje aan hem kan geven.Duimen jullie mee?

Liefs Ine en Mandy

ps. Ik heb nog meerdere geslaagden kaartjes op voorraad dus mocht je ze nodig hebben kun je zie hier kopen. Wil je de koetjes kaart dan moet je dat uiterlijk dinsdag laten weten.

 

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Geen categorie, Over mij, Quote

2 antwoorden

  1. Dat hij zo op zijn vader lijkt, viel mij ook op van de week op foto’s bij jou!

    Like

  2. Ja en niet te geloven dat Teun en Sam
    Tweeling broers zijn. Lijken niks op elkaar

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s