Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Free As A Bird

Ontwerp zonder titel (70)

Vandaag een late blog ivm Pinksteren. Ik ben aan de slag gegaan met de mooie set Free As A Bird. Deze set is zo mooi dat hij weinig nodig heeft.

Ik ben begonnen met een mat van 10 cm bij 14,5cm Whisper White cardstock. De randen heb ik met de beschermhoes van mijn Paper Snips ruw gemaakt. Dat geeft een heel leuk effect. Om die rand er meer uit te laten komen heb ik met een Sponge Dauber en de nieuwe In Color 2019-2021 kleur Terracotta Tile de randen gesponst.

Daarna heb ik de vogeltjes gestempeld met Memento Black Inkt en ingekleurd met mijn Stampin’ Blends. Daarna heb ik met de stippeltjes stempel uit de Beauty Abounds set de achtergrond gestempeld. De teksten die ook uit de set Free As A Bird komen heb ik gestempeld in Soft Suede. Daarna deze mat op een  Terracotta Tile basis kaart geplakt en mijn kaartje was klaar.Nog even de envelop bestempeld, want staat zo gezellig.

Ontwerp zonder titel (68)

Ik vind hem super leuk en ik weet ook al aan wie ik deze ga geven. Leonie, een van mijn moeders Thuis zorg hulpen was zaterdag zo lief om de huisartsen post te bellen omdat ze het niet vertrouwde. Is ook extra lang gebleven. Mijn moeder is inderdaad met de ambulance naar het ziekenhuis gegaan maar hoefde gelukkig niet te blijven. Maar super lief dat Leonie meteen actie ondernam. Geeft ons als familie ook een fijn gevoel dat er 2 keer per dag iemand komt en in de gaten houdt of het wel goed met ons mam gaat.

Wil je ook graag deze set of een andere bestellen helpen wij jou graag verder. Mail ons op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s