Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag en mijn Verjaardags/ Moederdag cadeautjes zijn binnen!!!

Yeah vandaag kwam mijn UPS man mijn doos met Cadeautjes brengen. Zo blij met al die mooie nieuwe producten. 2 nieuwe nederlandse stempelsets, de mooie Magnolia Bundel en het DSP. Een mooie vlinderset : Butterfly Wishes en het geweldige Perennial Essence DSP en nog nieuw lint. Ik heb nog een boel op mijn verlanglijstje staan maar moet braaf wachten op 1 jul, dan mag ik weer haha.

Heb nu genoeg mooie spulletjes , dus vervelen zal ik me niet. Voor vandaag heb ik het schattige elfje met de vulpen gebruikt uit de mooie Hostess set New Wonders. Welk elfje  vindt jij de leukste?

Omdat dat elfje duidelijk aan het schrijven was heb ik de achtergrond stempel Handwritten gebruikt. Ik be-inkt hem dan gewoon in de doos leg het papier erop en ga er met een clear block overheen. Ik heb er eerst een stukje Whisper White lint om geplakt en toen op de basis kaart van Blackberry Bliss cardstock geplakt. Daarna een stukje Blackberry Bliss Natures Twine er om heen gestrikt en dit vastgezet met een kleine stitched ovaaltje. Het elfje heb ik ingekleurd met de Stampin’Blends en uitgestanst met de grote ovale stitched shapes framelits dies. Beide ovaaltjes heb ik met dimensionals op de kaart geplakt. Superleuk kaartje toch?

Ontwerp zonder titel (71)

Gisteren heb ik ook mijn nieuwsbrief verstuurd met alle info over de nieuwe catalogus en alle datums voor Koffie en Kaart/ Workshops/ Kaartenbuffets en Kerst en Kaart. Wil je deze brief ook ontvangen stuur ons dan een mailtje met je emailadres.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s