Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag? Examenstress

Ontwerp zonder titel (73)

Vandaag krijgt onze Teun en met hem vele anderen de uitslag van de examens. Super spannend. Hij is bij zijn moeder dus we moeten wachten totdat hij ons belt. Hopen dat hij niet voor 15.00 uur belt want dan is het mis.

Ik verwacht dat hij geslaagd is want de N-term was ook gunstig voor hem. Dan kunnen we vanavond lekker gaan eten in ons Favoriete Restaurant. Helaas voor Nick moet hij werken maar dah hebben wij wel onze favoriete ober lol.

Mijn kaartje van vandaag is super simpel, maar eenvoud siert de mens toch? Wat restjes Whisper White, sponsje en ponsen en de stempelset Beauty Abounds plus de nieuwe In Colors 2019-2021 Pretty Peacock en Seaside Spray ( beide mijn nieuwe favoriete kleuren).

Ik heb een mat gemaakt van een stuk Whisper White van 9,5 cm bij 14 cm. Daar heb ik de mooie bloementak opgestempeld en wat spatjes. Toen op resstukjes Whisper White de 2 vlinders gestempeld en de tekst Hello in Seaside Spray. Deze uitgeponst met de scallop circle ponsen. Toen nog wat rondjes erop gestempeld en de randen gesponst met Pretty Peacock. De hele rand van de mat heb ik ook gesponst in die kleur en toen opgeplakt op de basis kaart van  10,5 cm bij 29,5 cm . De kleine cirkeltjes heb ik met dimensionals opgeplakt en ook heb ik de bloementak nog op de envelop gestempeld. Klaar is mijn eenvoudige maar lieve kaartje wat je voor veel gelegenheden kunt gebruiken.

Wil je ook de nieuwe In colors 2019-2020 bestellen maar liever het bundel voordeel hebben? Dat kan normaal altijd maar omdat Stampin’ Up problemen heeft met de Purple Posy inktpad is dat nu niet mogelijk. Wij bij Madebyinepie geven jou gewoon de 10% bundel korting dus dan kan je de overige 4 inktpads nu gewoon bij ons bestellen en de € 4,50 euro bundel voordeel trekken we af van de Purple Posy inktpad bestelling zodra deze weer op voorraad is. Mail ons maar voor meer info.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s