Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Inside Shadow Box Card

Vandaag dus geen doosje maar een doosje in een kaart. Het is al een oud model maar blijft leuk om het te maken. Ik zag hem weer langs komen bij Jennifer McGuire het is een video van een jaar geleden uit 2018. Maar je kent mij: wie wat bewaard heeft wat. Ik vond dit een mooie gelegenheid om het nieuwe met het oude te combineren. De nieuwe set Sailing Home en de oude sets High Tide en Waterfront.

Ik heb ook het nieuwe DSP gebruikt die bij de Come Sail Away Suite hoort. Alles kun je los bestellen maar ook in 1 keer. Deze suite staat op bldz. 145 van de nieuwe catalogus. Ideeal voor mannenkaarten maar ook als steunkaartje voor iemand die het moeilijk heeft of ziek is.

Stampin' Up!

Ik heb heerlijk zitten sponsen om een mooie achtergrond te krijgen: daarna de lucht bergen en golfen toegevoegd van de Waterfront Set. De vogeltjes en de vuurtoren komen uit de Sailing Home set. De tekst aan de binnenkant komt uit de High Tide set en de tekst aan de buitenkant komt uit de nieuwe set Goodmorning Magnolia. Die vond ik er het beste bij passen. De tekst aan de binnenkant heb ik met de Stamparatus geplaatst zodat het mooi recht er op kwam te staan.

Ontwerp zonder titel (74)

Als je de voorkant ziet denk je wat een eenvoudig kaartje maar als  je het open doet dan popt de kaart er echt uit. Het lijkt moeilijker te maken dan het is maar valt reuze mee. Vinden jullie het een leuk idee om hier een workshop van te maken? De mogelijkheden zijn enorm. Laat een reactie hieronder achter of stuur ons een mailtje op Madebyinepie@gmail.com. Hier kun je ook je bestellingen doorgeven.

Stampin' Up!

Ik hoop dat degene die dit kaartje krijgt er troost en moed uit put. Ik heb er in ieder geval veel, liefde in gestopt en dat kun je volgens mij wel zien.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Stamparatus, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s