Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag : nog zo’n leuk doosje in een kaart.

Gisteren liet ik jullie mijn mooie Inside Shadow Box zien met de vuurtoren. Ik vond hem zo leuk geworden en was zo blij met het eindresultaat en alle lieve commentaren dat ik er vandaag weer een aan jullie wil laten zien:

Stampin' Up!

Is hij niet schattig?

Zo leuk om te zien hoe het elfje beweegt en het net lijkt of ze het papier wegtrekt en de bloemen onthult. Het papier is van het prachtige Perennial Essence DSP. Zo mooi: net schilderijen.

Omdat de binnenkant moet opvallen heb ik de voorkant weer heel eenvoudig gehouden. Maar zeg eens eerlijk deze prachtige embossing folder heeft toch gewoon weinig nodig. Nog steeds mijn grote favoriet. Ik heb dus alleen het woordje Friend uit de Well Written Dies erop geplakt. Ik heb nog niet zoveel nieuw cardstock van de In Colors. Ik ga pas 1 juli weer voor mezelf bestellen, dus heb ik gewoon een stukje Whisper White gepakt en er met mijn Pretty Peacock inktpad over heen gegaan: tadada. Niemand ziet het.

Ontwerp zonder titel (79).PNG

Welke vinden jullie mooier? De vuurtoren of het elfje?

Ontwerp zonder titel (77).PNG

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s