Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Mandy is jarig

Vandaag is mijn geweldige dochter Mandy jarig. Dertig jaar geleden werd ze geboren in Boxtel. Wat waren we gelukkig. Ze was de mooiste baby en haar vader was meteen stapelgek op haar. De mooiste foto van hun tweeën blijft deze.

IMG_5853

Ze is opgegroeid tot een sterke lieve vrouw die altijd voor haar familie klaar staat. Ik ben zo enorm trots op haar en dankbaar dat ik haar moeder mag zijn. Ze helpt me met Madebyinepie maar door haar drukke baan komt ze weinig meer aan knutselen toe.

Ik wilde dus iets speciaals voor haar maken want 30 worden is toch een bijzondere leeftijd. Met de Daisy Punch heb ik bloemen geponst uit het helaas retired Gingham Gala DSP. Ik heb met de Delightful Tag Topper punch 12 banners uitgeponst en met de retired large letters en Numbers de tekst uitgestanst.

Ontwerp zonder titel (83).PNG

Voor de kaart heb ik producten uit de huidige catalogus gebruikt. De Hand-Lettered Prose , de Good Morning Magnolia set,en de Well Said set. Dit model heb ik van Dawn’s stamping Thoughts, 1 van mijn Stampin’ Up! Heldinnen die pas de 2 miljoen verkoop heeft bereikt. Echt een speciaal model voor een hele speciale jarige. Straks gaan we gezellig lunchen en vanavond bowlen en eten met ons hele gezin. We vieren dan ook de verjaardag van de tweeling want die werden maandag 18. Hun kaartjes laat ik hier vrijdag zien.

Ontwerp zonder titel (84).PNG

IMG_5878 (1).JPG

Liefs Ine en Mandy

 

Gebruikte Producten:

Ontwerp zonder titel (83).PNG

Ontwerp zonder titel (84).PNG

Categorieën:Dies, kaarten, Over mij, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s