Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Pop Up Matchbox

Voor vandaag heb ik een oude favoriet nagemaakt met de nieuwe producten uit de catalogus. Ik heb het mooie Come Sail Away DSP gebruikt in combinatie met de Sailing Home Bundel. Deze geweldige stempelset heeft bijpassende Dies en als je deze twee samen als een bundel koopt krijg je 10% korting. Het is zo’n mooie set en ook het DSP vind ik prachtig.

Ik heb een half doosje gemaakt en daar een wikkel omheen gedaan. Binnen in zit een stuk DSP en daar boven op heb ik 2 stukjes Whisper White geplakt van 1″bij 3 1/4″. Deze heb ik gescoord door de helft op 1/2″. Op deze stukjes kun je plakken wat je wilt: ik heb gekozen voor de 2 zeilboten. Zodra je het doosje open schuift poppen ze op: super leuk toch? Achterin heb ik ruimte gehouden voor een giftcard of eventueel geld.

Ontwerp zonder titel (88)

Op de wikkel heb ik eerst een stuk Balmy Blue Cardstock geplakt en daarboven op weer een mat van DSP. Met de Stitched Nested Labels Die heb ik uit het DSP een mooi achtergrond label gestanst en daar heb ik de vuurtoren, anker en kompas opgeplakt. Allemaal gestempeld in Balmy Blue Inkt en daarna uitgestanst met de bijpassende Dies. Ook voor de wijzer van het kompas zit er een Die bij.Voor de Bling Bling heb ik er nog een Rhinestone opgeplakt dat maakt het helemaal af.

Ontwerp zonder titel (86)

 

En wat vinden jullie van mijn doosje? Als je op Youtube kijkt zie je voorbeelden genoeg. Mijn tutorial heb ik weer van Dawn’s Stamping Thoughts. Van 5 jaar geleden. Ik heb dit doosje al een keer gemaakt voor mijn toenmalige Upline Corliene die een baby had gekregen. Je kunt met dit model echt alle kanten op: voor een verjaardag, huwelijk, noem het maar op. Ik ben benieuwd naar jullie uitvoeringen. Wil je een beschrijving van dit doosje of de producten bestellen waarmee ik het gemaakt heb mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s