Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Kaartje voor Danielle

Gisteren was mijn lieve vriendin Danielle Kassing jarig. We kennen elkaar van Stampin’ Up! omdat we samen in 1 team zitten. En dat is 1 van de dingen waar ik Stampin’ Up! zo dankbaar voor ben: ik heb mensen ontmoet die ik anders nooit in mijn leven zou hebben gehad. Danielle en haar man en kinderen horen nu gewoon erbij. Het zijn zulke lieverds, ze waren ook op ons feestje en daar is bovenstaande foto gemaakt.

Als een van je liefste vriendinnen jarig is wil je iets speciaals maken. Ik vond bij Jennifer McGuire dit leuke model kaart. Het heet Triangle Gatefold card. Niet moeilijk te maken maar een bijzonder effect door de Bellyband en de flapjes. De basis is een 4 1/2″bij 9″ stuk Whisper White scored op 4 1/2″. De zijflapjes heb ik van het mooie Perennial Essence DSP gemaakt. En zijn 3″bij 3″, gescored en gevouwen, in het midden van punt tot punt. Prachtig papier, zulke mooie kleuren en afbeeldingen: wow. Echt een grote favoriet dit DSP.

Stampin' Up!

De voorkant van de basiskaart heb ik ge-embossed met de Country Floral Embossingfolder. Deze heb ik nog van de SAB overgehouden maar deze is gewoon te vinden in de nieuwe catalogus. Ik heb eerst met een Sponge Brayer en de nieuwe In Color Pretty Peacock de folder van kleur voorzien en toen door de Big Shot gehaald. Prachtig effect krijg je dan.

De flapjes heb ik voor de helft ingesmeerd met Tombow Liquid glue. En aan de achterkant vastgeplakt. Jennifer plakte hier nog een mat op maar ik vind het DSP zo mooi dat ik het niet gedaan heb.

De BellyBand heb ik gemaakt van een reep Vellum van 1″ breed.Daarop heb ik een stuk Whisper White Classic Weave Ribbon gebruikt, die ik gekleurd heb met mijn Sponge Brayer en weer de Pretty Peacock inkt. Dit Ribbon is retired maar je kan het ook doen met het Whisper White Flax Ribbon. Zo maak je het lint passend bij je project: ideaal.

Stampin' Up!

Van een reststukje Whisper White Cardstock heb ik toen een mooi label gemaakt met de Stitched Labels Framelits Dies. Hierop heb ik met Flirty Flamingo een bloem uit de Floral Essence set gestempeld. Het mooie van ons DSP is dat er achterop staat welke kleuren er in zitten en dus erbij past. De kracht van Stampin’ Up! alles past perfect bij elkaar!

Met het schattige kleine labeltje uit dezelfde Dies set heb ik de tekst Happy Birthday uitgestanst en met Mini dimensionals opgeplakt. Daarna het hele label met Dimensionals op de Belly Band geplakt. Zo heb je een prachtige sluiting van de kaart en pas als de band er af is zie je hoe de kaart in elkaar zit.

Het rondje wat ik gebruikt heb voor de tekst op de basiskaart komt ook uit de Label set en de tekst uit Well Said. De teksten aan de binnenkant komen uit de Free As A Bird stempelset.

Stampin' Up!

Ik vind het een prachtig kaartje geworden en hopelijk Danielle ook. Ze ziet in ieder geval meteen hoeveel liefde er in gestopt is: echte post is zoveel leuker!!!!

Wil je iets meer weten over de gebruikte producten of zelfs een bestelling willen plaatsen dan helpen wij jou graag. Stuur een mailtje naar Madebyinepie en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s