Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: Kaart voor jarige broer.

Stampin' Up!

Voor doosjes donderdag had ik dat mooie Pop Up doosje gemaakt met de mooie Saling Home bundel. Mijn broer was zaterdag jarig en hij heeft echt iets met vuurtorens en de zee dus maakte ik deze kaart voor hem. Hij lijkt erg veel op het doosje, ik heb er alleen nog een stuk Burlap Ribbon aan toegevoegd want dat vond ik wel stoer staan. En op de banner , stans zit ook in de bijbehorende Dies set, heb ik Congrats gestempeld. Prachtig lettertype heeft deze stempelset. Ik vind het echt een fantastische set of had ik dat al gezegd haha.

Ik heb ook nog een schattig mini kaartje gemaakt. Het lijkt een beetje op een patrijspoort. Dit idee heb ik van Tammy Beard. Ik vind het echt een schatje. Wat je helaas niet op de foto kunt zien is dat ik er met de Wink  Of Stella overheen ben gegaan en dat geeft zo’n mooi subtiel glittertje. Leuke mannenset is dit he. Ik voel een workshop aankomen. Heb je hier interesse in laat het ons dan weten.

Stampin' Up!

Volgende week maandag is weer onze maandelijkse Koffie en Kaart, kom gezellig langs voor een kaartje, wat te drinken en wat lekkers. Van 14.00 uur tot 16.00 uur ben je van harte welkom hier op de Faramir 23 te Geldrop.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s