Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Floral Essence doosje.

Een paar weken geleden zag ik bij mijn teamgenootje Astrid een heel leuk doosje.  Zij vond mijn Window box erg leuk dus hebben we elkaar geholpen. Zoals goede teamgenoten doen.

Het doosje wat Astrid had gemaakt komt uit 2017 en is gemaakt door Crafty Caroline. Ik heb er mijn eigen draai aangegeven. Mijn basis cardstock ia het mooie Highland Heather, een prachtige kleur lila/paars. Dit heb ik gecombineerd met het mooie Perennial Essence DSP wat ik nog over had van het kaartje voor Daniele van afgelopen dinsdag. Ik vind het zo mooi en je kunt het met diverse kleuren combineren.

Stampin' Up!

Ik had 2 bloemen gestempeld: 1 op Whisper White cardstock en 1 op Highland Heather Cardstock . En ik kon niet kiezen welke voorop het doosje zou komen. Dus Willem mocht kiezen en besloot voor de witte. Voor wat Bling Bling heb ik een Faceted Gem toegevoegd. Omdat ik de paarse bloem ook mooi vond heb ik die binnen in het doosje geplakt.

Stampin' Up@!

Het lint is nieuw en vind ik perfect passen. Het is een schattig doosje geworden. Dus ik ga dit zeker vaker maken.

Stampin' Up!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s