Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Kaartpakketje

Stampin' Up!

Iedere maand krijgen we voortaan van onze Up Helene een kaartenpakketje. Super lief! Hierin zit wat DSP cardstock en soms een stukje lint of een embellishment. Vorige maand liet ik al zien wat ik toen gemaakt had en vandaag is het de beurt aan het kaartenpakketje van Juni.

Er zat een stuk Daffodil Delight cardstock in, een stukje Bird Ballad DSP en een stukje Scalloped Lace Trim Ribbon.

Ik heb een basiskaart van Whisper White Cardstock genomen en daar een mat opgedaan van het mooie DSP. Dit heb ik uitgestanst met de Stitched Rectangles. Daarboven op wilde ik een mat doen van Daffodil Delight maar ik vond het zonde omdat ik zo weinig van het DSP zou gebruiken zo. Dus heb ik er gewoon een rechthoek uit gestanst en ook uit het Daffodil delight stukje. Hier heb ik een tag van gemaakt, zodat ik ook het lint kon gebruiken want dat vond ik niet bij de kaart passen.

IMG_5992 (1)

Nu hield ik een gele lijst over en daar heb ik een stuk Whisper White in geplakt. Daar heb ik met inkt en een aquapainter een achtergrond opgemaakt. Gewoon lekker uit de losse pols. Met de stansen set Seasonal Layers, heb ik een tak uitgestanst uit een reststukje Early Espresso. De vogeltjes uit de Free As a Bird set heb ik uitgeknipt en daarna ingekleurd met mijn Stampin’ Blends. Daarna de tak op de kaart geplakt en de vogeltjes op mijn tak geplakt. De achtergrond van de vogeltjes heb ik ook met mijn aquapainter en de Daffodil Delight inkt een beetje gekleurd zodat het een geheel zou worden.

De stoel en het glas limonade plus de tekst komen uit de Seasonal Layers Thinlits Dies en de bijbehorende stempelset Colorful Seasons. Ik vind het heerlijk als ik oude en nieuwe sets kan combineren. Ik twijfel nog of ik aan de binnenkant de tekst”May all your Tomorrows be as Happy as Today” zal stempelen of “Just Breathe”. Dus ik wacht even totdat ik weet voor wie dit kaartje wordt.

En hoe vinden jullie mijn kaartje geworden? Ik ben er heel tevreden over. Ik ga nog een vogeltje stempelen, inkleuren en op de tag plakken. Dan is het weer een mooi setje.

Wil jij ook zo’n leuke kaart maken kom dan een keer gezellig langs tijdens Koffie en Kaart. Aanstaande maandag is het weer zover en je bent van harte welkom. Wel graag even aanmelden ivm het klaarzetten van de werkplekken. Dit kan via Madebyinepie@gmail.com hier kun je ook terecht voor vragen of bestellingen.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s