Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag

Ik schrijf deze blog op een terras in Valkenburg. Willem en ik zijn 2 dagen samen weg. Even zonder kids. Hoeveel we ook van ze houden: soms zijn pubers ook zwaar vermoeiend zeker als er alcohol in het spel is.

Dus nu even lekker genieten. Waarom Valkenburg, hoor ik je denken daar zijn jullie pas nog geweest. Ja laatst een middag en avond maar we wilden graag nog terug en het is niet zo ver rijden.

We zitten in een klein gemoedelijk hotel: Hotel Lela vlak bij het centrum en met uitzicht op de kasteel ruïne. En nu dus lekker op een terras.

Hieronder vind je het weekoverzicht. Het mooiste nieuws van deze week was dat de trimmer mesjes eindelijk binnen kwamen. Kon ik eindelijk mijn klanten blij maken.

Maandag mijn laatste Koffie en Kaart voor de vakantie. 2 september is onze eerste weer. Ik heb een hele leuk kaart gemaakt die de dames kunnen namaken naar eigen smaak. Die zie je hier maandag. Wil je ook komen ben je van harte welkom maar meldt je dan even aan ivm het klaarzetten van de werkplekken.

Geniet van het weekend: hier nog steeds 34 graden🌞

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s