Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: met kleine stapjes kom je er ook.

Mijn moeder is nu bijna 91 jaar. Van de geriater moet ze meer in beweging komen. Dus zijn we dinsdagavond met haar gaan wandelen. En ze heeft ervan genoten en wij ook. Rondje rond haar flat. Even uit de hitte van haar woning op 9 hoog. Zo knap dat ze nog zelfstandig woont. Wel jammer dat die woning in Boxtel staat zodat ik niet iedere dag bij haar langs kan.

De quote van vandaag slaat ook op mijn baan als Stampin’Up Demonstrator. Iedere bestelling hoe klein ook, is weer een stapje voorruit. Iedere nieuwe deelnemer aan Koffie en Kaart is weer een mogelijkheid. Zo probeer ik mijn klantenkring uit te breiden. Ik vind het nog steeds de leukste baan. Gezellig samen creatief bezig zijn, de mooie producten van Stampin’Up verkopen zodat ze thuis ook verder kunnen. Ik heb het al vaker gezegd: Stampin’Up is zoveel meer dan alleen papier stempels en inkt. Het werkt gewoon therapeutisch om iets moois te creëeren en daarna iemand anders blij te maken met het eindproduct.

Nu ben ik druk bezig om workshops voor het nieuwe seizoen voor te bereiden. Zo leuk om te doen! Allemaal kleine stapjes naar mijn doel: meer bereiken met Stampin’Up! We kunnen titels verdienen: ik ben nu Zilver. En mijn nieuwe doelstelling is Zilver Elite. En met kleine stapjes gaat me dat ook lukken!

Wil jij dit ook dan heeft Stampin’Up! Nu weer een mooie instapactie. Normaal betaal je 129 euro en mag je producten naar eigen keuze uitzoeken ter waarde van 175 euro. Nu mag je voor 32 euro extra uitzoeken plus profiteer je ook nog van de Bonus Coupon dagen en mag je in Augustus nog voor 12 euro uitzoeken. Dus een voordeel van 90 euro. Dus stap in en kom gezellig in ons Team Madebyinepie !

De Bonusdagen gelden dus ook voor bestellingen: wie nu een bestelling vanaf 60 euro doet krijgt een voucher van 6 euro die je in augustus mag besteden. Bestel je voor 120 euro dan krijg je 2 vouchers en mag je voor 12 euro uitzoeken. Wij helpen jou graag met je bestelling. Mail ons op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s