Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: resultaten Koffie en Kaart.

Vandaag voel ik me echt niet lekker. Ben mijn bed ingekropen met keelpijn, hoofdpijn, en misselijkheid. Heb het koud terwijl het prachtig weer is. Klinkt bekend want onze Nick had dit virusje ook. Hopelijk doet een paar uurtjes slaap wonderen.

Dus vandaag alleen de resultaten van de Koffie en Kaart van gisteren:

De Dames hebben gebruik gemaakt van nieuwe en oude retired materialen. Ik heb gisteren pas mijn bestelling doorgestuurd dus had nog geen nieuwe stempelsets voor baby’s.

Ik vind ze echt prachtig geworden en de dames gingen allemaal zeer tevreden naar huis.

Van 1 van mijn trouwe workshops dames, mijn vriendin Aggie kreeg ik zelfs een cadeau omdat het de laatste Koffie en Kaart voor de zomerstop was: Superlief !

2 September ben je weer van harte Welkom hier op de Faramir! Wil je tussentijds nog bestellen kan dat natuurlijk. Een mailtje naar Madebyinepie@gmail.com is voldoende. Deze maand krijg je bij iedere bestede 60 euro een voucher van 6 euro die je in Augustus kunt besteden: mooie actie toch van Stampin’Up!

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s