Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: Catalogus Tabs

Wat is er over, slaat vandaag meer op: wat is er over wat ik nog doen moet. Ik heb ieder jaar tabjes aan mijn vatalogus bladen gedaan, zodat ik snel kan vinden wat ik zoek. Zeker omdat we een flinke catalogus hebben vol met mooie producten is dit super makkelijk. Aleen was ik er nog niet aan toe gekomen. Maar nu ik zomerstop heb kan ik me eindelijk goed voorbereiden op het nieuwe seizoen en daar hoorde dit klusje ook bij.

Ik heb de teksten van Simplysimpelstamping.com van Connie Stewart. Zij is een grote Demo uit Amerika. En ieder jaar heeft ze een gratis Download van deze Tabs. Alleen ook zij was dit jaar laat lol.

Ik heb de download geprint op zelfklevend printerpapier. Daarna de rondjes uitgeponst met mijn 1″ Circle pons en daarna de tabjes uitgeponst uit mijn favoriete kleur cardstock ( nog steeds na al die jaren) Bermuda Bay.

Daarna de tabjes met Liquid Glue op de juiste bladzijden geplakt.En het duurt even maar dan heb je ook wat: tadah een catalogus met tabs.

IMG_6159 (1)

Superblij want dit werkt zoveel beter.

Superblij was ik ook met Stampin’ Up! Maandagavond besteld en vanochtend al geleverd: super snel dus. Heerlijk vanavond met de nieuwe spullen spelen. Ik krijg vanmiddag bezoek dus moet nog even wachten. Maar mijn handen jeuken. Hihi.

 

Wil je ook een bestelling plaatsen mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com en we helpen je graag!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Over mij, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s