Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: spelen met de nieuwe Stampin’Up Spullen.

Gisterochtend kwamen mijn nieuwe Stampin’ Up! spullen binnen. Dat is altijd een feestje. Vooral omdat ik deze pas maandagavond laat had besteld en ze dus nog niet zo snel binnen had verwacht. Ik ben helemaal blij met het nieuwe DSP. Prachtige motieven: Gingham Gala style , teksten en grafische motieven in alle kleuren van Stampin’ Up!. Ik heb vandaag gewerkt met de mooie Subtles kleuren.

De nieuwe stempelset Time For Tags is zo leuk. Deze set is een Host set dus alleen bestelbaar als je een bestelling doet vanaf 200 euro. Dan kan je deze set kopen met de Stampin Rewards die je dan krijgt. De nieuwe Timeless Label pons past hier perfect bij en je kunt dan echt hele leuke tags maken. Ik heb dubbele tags gemaakt door een strook Whisper White van 2″ bij 8″met de Delightful Tag Topper Punch aan beide uiteinden te ponsen en deze dicht te binden met deWhisper White Polka Dot Tule Ribbon,en een stukje Linnen Thread.

Sta' Up!

Er past precies een mini Snicker in maar ook bv geld of een klein cadeautje. Zijn ze niet schattig?

Ontwerp zonder titel (111).PNG

We helpen je graag met je bestelling en vergeet niet: alleen deze maand bij een bestelling van 60 euro een voucher cadeau van 6 euro. Deze kan je dan in augustus inleveren bij je volgende bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s