Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Wildly Happy

Stampin' Up!

Vandaag weer een kaartje met een nieuwe stempelset: Wildly Happy. Zoals ik hier al had aangegeven heeft Stampin’ Up! helaas veel babysets uit de catalogus gehaald. Gelukkig is deze nieuwe set erbij gekomen, dus ik heb meteen een lief geboortekaartje gemaakt.

Ontwerp zonder titel (114)

Zijn ze niet schattig die olifantjes? Ik heb ze met de Stampin Blends ingekleurd.En doordat ze zo goed blenden is dit easy peasy. Daarna heb ik de Stitched Rectangle Dies gebruikt om ze uit te stansen en ook een stuk Pool Party Cardstock. Om meer dimensie in de kaart te krijgen heb ik deze twee op elkaar geplakt met dimensionals. En een stuk whisper White ge-embossed met de prachtige Woodlands Embossing folder en deze op de basiskaart van Pool Party Cardstock geplakt. Ik vond de kaart zo eigenlijk al mooi maar wilde toch een tekst erop. Met de dies van Well Written heb ik de woorden Welcome en Baby uitgestanst. En binnen in de kaart heb ik de tekst :” So Tiny….So Small, so loved by all” gestempeld met behulp van de Stramparatus met Smokey Slate inkt. Deze tekst komt ook uit de set Wildly Happy.

Mijn handen jeuken om de andere diertjes ook te gebruiken maar mijn huishoudelijke plichten roepen mij. Wil jij ook deze set in bezit krijgen dan helpen wij jou graag met jouw bestelling, mail ons op Madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stamparatus, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s